Ciència al carrer 2021. Lleida

Aquest any retorna Ciència al carrer a Lleida, però amb format en línia. Encara que sembla que estem sortint de l’epidèmia del coronavirus (els països rics) no estem en condicions de tenir una jornada de ciència popular al carrer amb milers de persones movent-se entre parades pels voltants de l’Antic Hospital de Santa Maria per trobar aquell experiment d’allò més estimulant.

Aquest any les parades estan a internet. No cal més que connectar-se aquest divendres 28 de maig d’11 a 13 hores a la web de Ciencia al carrer i navegar pels diversos centres o divulgadors que hi participen. No serà el mateix del cara a cara al carrer, però si que serà en viu i en directe, i fet amb la mateixa il·lusió de sempre.

Com aperitiu, el dijous 27, a les 17:30, el gran divulgador Anicet Cosialls realitzarà la videoconferència La ciència dels viatges espacials, que està relacionada amb l’exposició Apollo11. L’arribada de l’home a la Lluna del CaixaFòrum Lleida, que ofereix les visites gratuïtes els dies 28 i 29 de maig com a col·laboració al dia de la Ciencia al carrer.

Gaudiu de la ciència!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.