Tots els vídeos de l’encontre de divulgadors DDD 2011

La nostra companya divulgadora Lydia Fernández de Luco, de Mondragón, que va col·laborar en l’organització de l’encontre DDD 2011 a Bilbao ha recopilat i penjat els viedos, filmats per Ivan y David Esteban, amb totes les intervencions que varen tenir lloc el dia 26 de novembre passat.

En la mateixa pàgina hi és el resum de les intervencions, fet per Manolo Fernández, i que replico a sota, per escollir més fàcilment la intervenció que us interessi abans de clicar el vídeo de youtube.

VII REUNIÓN DE DIVULGADORES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.