El Pati de la Ciència 2011

Com cada any , des de fa set, escriu Isabel Abril, del departament de Física Aplicada de la Universitat d’Alacant i Coordinadora de El Pati de la Ciència, informant que han penjat en el repositori de la Universitat d’Alacant els vídeos de El Pati de la Ciència corresponents al passat mes de juliol.

La iniciativa, en la que participa com assessor: Rafael García Molina, de la Universitat de Murcia, ve des de l’any 2005 i pretén divulgar la ciència de manera divertida i amena entre els xiquets que participen en l’Escola d’Estiu de la Universitat d’Alacant.

Des de la primera edició van editat uns DVDs que recollien les intervencions de cada any. Es veu que la crisi és generalitzada i aquest any no tenen diners per poder-lo fer, però a canvi ens ofereixen la possibilitat de veure el desenvolupament de les sessions online, gràcies al repositori RUA en el que també es poden trobar molts altres materials per a la divulgació i aprenentatge de les ciències.

Els vídeos es poden veure en línia, es poden descarregar amb molt bona qualitat en format mp4 i es poden insertar en el vostre moodle, bloc o el que tingueu.

 

Les actuacions d’aquest estiu passat han estat molt interessants i entretingudes, i son:

Ciencia, Fuego y Pirotécnia per Fernando de Prada i José Luis de Luis García

Física refrescante y colorida per Jorge Barrio Gómez de Agüero

Les matemàtiques de Hogwarts per Ferran Homar

Que gaudiu de la ciència durant moltes hores!

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.