Recopilació de maneres de mesurar la velocitat del so

Arran de publicar l’última entrada al bolc sobre la mesura de la velocitat del so vaig veure que tenia disperses diverses entrades al respecte i que semblava convenient fer una refosa en un únic document.

Dit i fet, he ordenat i actualitzat diverses maneres de treballar la velocitat del so amb l’alumnat de secundària. Com que han sortit unes quants experiments he (re)titulat la pàgina Mesura de la velocitat del so. Top 10, i l’he afegit a l’apartat de Els 10 més. L’ìndex és el següent:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.