Concurs “Menudo elemento”

Menudo elemento és un concurs organitzat per l’ANQUE (Asociación Nacional de Químicos de España) com una altra activitat dins de l’Any Internacional de la Química dirigit a Estudiants de segon cicle de l’ESO, de cicles formatius de grau mitjà i superior i de Batxillerat, al mateix temps que extensible a qualsevol persona en formació, que pugui afegir la Química als seus estudis.

Els responsables de l’ANQUE volen apropar la química als joves i per això s’han ficat on pensen que els trobaran, a les xarxes socials. Els conviden a participar en un concurs que es desenvolupa en les principals xarxes socials: Facebook, Youtube i Twitter, per tal que s’involucrin i vegin la cara més divertida de la Química.

Mireu les bases de la convocatòria en Facebook o descarregueu-vos un PDF.

Per participar només han de gravar un vídeo explicant com són o quines coses els agraden però a través de la química, i enviar-lo abans de l’1 d’abril. Volen que a cada vídeo els joves llancen la seva imaginació a l’hora de definir-se a través de la Química.

Ja que parlem de l’ANQUE, comentar que editen una revista de gran solera, Química e Indústria, que ara també publiquen en format PDF descarregable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.