Experimentación en Física con dispositivos móviles 2. Segona edició del llibre

En aquests dos últims mesos he estat acabant la segona edició corregida i augmentada del meu llibre d’experiments assistits per telèfons i tauletes intel·ligents: Experimentación en física con dispositivos móviles 2, i aquí us la presento per a que tingueu alguna cosa a llegir aquest estiu si us avorriu 😉.

En aquesta edició es comença directament amb la descripció dels diferents experiments i treballs pràctics que proposo. He afegit un 50 % més de manera que ara hi són més de 66 de tots els àmbits de la Física; des de la Mecànica fins l’electromagnetisme i des de la Física del cos humà a la de la Terra. Experiments pensats per l’alumnat de l’ensenyament secundari (12 – 18 anys) com diu el subtítol del llibre: O como usar los teléfonos y tabletas inteligentes en el laboratorio escolar.

En el llibre es manté la descripció dels possibles sensors que guarden al seu interior els telèfons mòbils i tauletes o que se’ls hi poden connectar a través de l’entrada d’auriculars o del port USB, així com el llistat de les aplicacions que s’hi poden instal·lar en els mòbils i que s’utilitzaran per obtenir dades experimentals i/o processar-les, amb el corresponent enllaç per a descarregar-les. També he afegit en els annexos uns mini manuals de set de les aplicacions que més sovint s’utilitzen al llibre per extreure les dades dels sensors dels dispositius.

Sou lliures de baixar-vos el document, fotocopiar-lo, copiar-lo, modificar-lo, etc. També s’admeten comentaris, suggeriments, crítiques, … el que vulgueu. Espero que us sigui d’utilitat.


PD. També es pot accedir al llibre a través de Google Books i de Google Play.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.