Un cartell autoalusiu de l’Any internacional de la Química

Es veu que la conferència d’Agustí Lledós en la inauguració de l’Any Internacional de la Química no ha servit gaire de moment. Recomano al respecte que mireu aquesta entrada de Claudi Mans en el seu bloc en la que fa un comentari crític del cartell que la seva facultat ha penjat a l’exterior de l’edifici per publicitar l’efemèride (el que està aquí, a la vora).

Com és un home constructiu i un gran divulgador de la ciència (i sobre tot de la Química) aprofita per explicar una mica les implicacions que tenen totes les fórmules (29) que apareixen en el cartell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.