Taula periòdica gegant en codi QR

Fa dies vaig comentar les possibilitats del codi QR per oferir informació en química el l’entrada Taula periòdica dels elements en codi-QR. En concret proposava la realització d’una taula periòdica per part dels estudiants de secundaria.

Aprofitant la Setmana de la Ciència i ja que aquest any és l’Any Mundial de la Química, els profes i estudiants de 3r d’ESO del meu institut, el Maria Rúbies de Lleida, s’han apiadat de mi i han fet una taula gegant de 3×2,5 m, que l’han penjada en un replà de les escales. Cada noi i noia han elaborat la informació d’un element en dimensions A3 i els que faltaven (els que no tenen adjudicat un nom) els hem d’acabat de fer els profes.

Aquestes fotografies mostren el resultat final en el que s’aprecien el munt de mans que han col·laborat, i en el que s’amaga tant la informació de cada element com el que han treballat i après els estudiants.

Hi ha 2 comentaris

  1. Wau! Una chulada de tabla!
    ¿Puedo ir a verla?
    Es un magnífico colofón para acabar el año de la Química.
    saludos
    Benito

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.