Pati de la ciència compleix 10 anys

El_pati_de_la_ciencia_2015Aquest juliol passat van continuar les activitats de divulgació científica del Pati de la Ciència, coordinades per Isabel Abril, professora de la Universitat d’Alacant i dirigides als xiquets que asisteixen a l’escola d’estiu de la Universitat d’Alacant i a qualsevol persona que tingui curiositat per la ciència.
Les activitats realitzades per diferents divulgadors són espectacles rigorosos i alhora molt entretinguts i divertits, de física, de química i de matemàtiques. Tots els vídeos de les deu edicions (més de 30), els podeu trobar a youtube i al repositori RUA.

Aquí sota podeu veure un vídeo recopilatori dels 10 anys d’El Pati de la Ciència (2005-2014).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.