Ciència al carrer 2015. Lleida

Logo ciència al carrerUn any més, i van 9, el proper dissabte 23 de maig de 4:30 a 8 de la tarda es celebra als carrers del centre de la ciutat de Lleida la jornada de divulgació científica Ciència al carrer.

Si mireu la nova web que han preparat els companys del Centre de recursos pedagògics del Segrià veureu que participaran més de 40 centres i més de 20 divulgadors científics, i també altres institucions i empreses, el que suposa un nou rècord de participació i que manté capdavantera aquesta fira científica.

El programa inclou activitats paral•leles a les exposicions dels participants en el transcurs de la fira, com són les visites al Simulador de navegació naval i l’exposició itinerant “Misión Atalanta”: La lluita contra la pirateria a l’Oceà Índic. a la primera planta de la regidoria de cultura de la paeria. També hi haurà un taller de pigments minerals que s’usaran després per pintar petits quadres. A més, a partir de les 17 hores es succeiran actuacions especials a l’Espai Agora, que és l’escenari destinat a exhibicions breus per part dels centres educatius participants.

No us heu de perdre el dia anterior, divendres 22 a les 22 hores, al Museu de l’Aigua, al campament de La Canadiense, l’espectacle teatral basat en la vida quotidiana dels treballadors de La Canadiense i les seves famílies, i posteriorment, a les 23 hores, la plantada de telescopis amb observació del cel nocturn a càrrec del Grup d’Astronomia de l’institut d’Alcarràs.

Tampoc heu de faltar, el matí del mateix dissabte 23, a les 12 hores, a la visita guiada al Museu de l’Automoció Roda Roda i al posterior Aperitiu científic a càrrec de Josep Coromines.

Espero que pugueu apropar-vos a Lleida aquest dia en que gaudirem d’una magnífica festa de la ciència. Us recordo que en la nova web de Ciència al carrer hi ha informació d’aquesta i passades edicions, amb fotografies de les successives jornades i vídeos d’alguns del experiments mostrats.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.