Projecte: Educació per al desenvolupament sostenible

Els amics Aureli Caamaño, Josep Corominas, Josep Marlès i Francesc Pañella del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (endavant Col·legi de llicenciats) posen a disposició del professorat, a la pàgina del Centre Didàctic de Ciències Experimentals del Col·legi, els materials del projecte “Educació per al desenvolupament sostenible”, un conjunt d’unitats didàctiques aptes per biologia-geologia i física i química d’ESO i batxillerat i per ciències del món contemporani.

El projecte consta d’una guia general d’educació per al desenvolupament sostenible i de quatre unitats didàctiques amb una fonamentació teòrica i les activitats en versió per l’alumnat i el professorat. Les activitats proposades es recolzen en l’ús d’internet i l’experimentació assistida per ordinador.

A la mateixa pàgina Web hi ha l’accés a diferents seccions: als índex de més de 30 revistes de didàctica de les ciències; a la secció de “Notícies” per conèixer els futurs congressos i Jornades de ciències i a un conjunt de senzills experiments a la secció “L’experiment de mes”. També hi ha enllaços amb diversitat de pàgines de ciències.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.