Ciència entre tots i al carrer 2016

Un any més la primavera ve carregada de ciència. Ja s’han convocat dues jornades que són tradicionals en la divulgació científica adreçada a la ciutadania de Girona i Lleida: Ciència entre tots i Ciència al carrer.


Ciència entre tots es celebrarà el proper 16 d’abril al matí (de 10 a 2) a l’Avinguda Pompeu Fabra i al Pati de les Magnòlies de la Seu de la Generalitat, al bel mig de la ciutat de Girona.

2016 Cartell ciencia entre totsEstà protagonitzada bàsicament per alumnat de secundària de diferents instituts de les comarques gironines, però també participen molts científics i divulgadors de les comarques gironines, d’arreu de Catalunya i també de l’Estat Espanyol. Te especial protagonisme el professorat de l’àmbit científic/tecnològic de la Universitat de Girona.

La jornada es complementa amb una actuació el dia de la inauguració (15 d’abril, a les 6 de la tarda) a càrrec de Big Van Theory, científicos sobre ruedas, que faran un conjunt de monòlegs de divulgació científica, obert al públic de totes les edats, i amb una conferència sobre nanorobòtica el mateix dia 16 a 2/4 de 5 a Caixaforum.

La inscripció de centres i divulgadors està oberta fins el dia 28 de febrer, però la participació és lliure (és al carrer!), així que apunteu-vos la data de la jornada a la vostra agenda.


Ciència al carrer està convocada pel dia 28 de maig, a les 4 de la tarda, al voltant de l’antic Hospital de Santa Maria, al centre centre de Lleida.

Logo ciència al carrerA Lleida també participen molts científics i divulgadors d’arreu, però el protagonisme principal és el de alumnat de totes les edats de les escoles, col•legis i instituts a mil quilòmetres a la rodona (exagerant una mica).

Els assidus a aquesta jornada ja sabeu que s’organitzen activitats paral•leles i també el dia anterior i el mateix matí, però a hores d’ara no estan concretades, així que haureu de seguir la pàgina web de Ciència al carrer que ara mateix està en obres, encara que per poc temps.

Inscripció. El que si podeu fer és inscriure-vos els centres i els divulgadors (la inscripció està también en castellano), però l’heu de fer el més aviat possible.


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.