Després de Ciència al carrer 2015 a Lleida

Cada any que passa l’èxit de la celebració és més gran. Aquesta 9a jornada de Ciència al carrer ha estat magnífica, tant pel bon temps que ens va fer, com per la gran participació de centres, de divulgadors  i de públic assistent (el pàrquing de Blondel es va col·lapsar!).  Per a que us feu una idea, els companys del CRP han penjat  un munt de fotografies amb tot l’ambient i totes les parades de la fira:

En la fira CaC

I un vídeo.

Els companys de l’Institut d’Alcarràs també ha fet un recull de fotos de la diada; i a més, en la nova web de la fira podeu accedir a fotografies i vídeo d’altres anys i també a la descripció d’experiències vàries presentades pels centres participants.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.