Ciència entre tots a Girona

Ciència entre totsAquest proper dissabte 26 d’abril de 2014, Girona s’afegeix a les ciutats que organitzen una fira de ciència al carrer amb la participació activa de l’alumnat i professorat dels centres del territori. La iniciativa ha sorgit del Centre de recursos pedagògics del Gironès impulsada pel professor Tavi Caselles, del que recomano la pàgina web de Física i el bloc d’experiments que edita.

Durant el matí a la plaça Pompeu Fabra, entre la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona i la Casa de Cultura, s’instal•laran les parades científiques per al gaudi de tota la ciutadania que vulgui apropar-se.

 

A més de les propostes dels centres educatius, també hi seran les actuacions de magnífics divulgadors de la ciència i un espectacle científic de gran format que realitzaran Pep Duran i Pep Anton Vieta a les 12 del migdia que titulen Reacciona… explota! al que podrà assistir-hi tothom, ja que hi haurà una pausa en la fira.

La diada te associat un bloc en el que es van penjant les experiències i/o activitats que els centres i el divulgadors presentaran en la fira.

cartell

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.