Simulador del sistema solar en 3D i en línia

Hi ha diferents programes informàtics molt coneguts que són de gran ajuda a l’estudi del sistema solar com, per exemple, Stellarium, Cartes du ciel o Virtual Moon Atlas (traducció al català), de lliure descàrrega i ús. Tots poden configurar-se en català i, sobre tot Stellarium és molt intuïtiu i bonic.

Fa poc he trobat un simulador del sistema solar en format web que no necessita descarregar-se ni instal·lar res a l’ordinador i que permet interaccionar amb els diferents astres, permetent visions del sistema solar en perspectiva des de diferents angles, apropar-se als diferent planetes, mesurar distàncies etc. És molt fàcil d’usar i molt intuïtiu, ideal per l’alumnat de l’ESO i el públic en general. L’única pega és que només està en anglès.

És l’Interactive 3D model of Solar System Planets and Night Sky i recomano que li doneu un cop d’ull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.