Orientacions per la Física i Química a ESO i selectivitat

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha recopilat en un llibre que es pot baixar en format electrònic la normativa i les orientacions que havia publicat sobre l’ESO, i també, recentment han penjat en la pàgina web de la Direcció general de l’educació bàsica i el batxillerat (edubib) un document amb orientacions per desenvolupar el currículum de ciències a l’ESO, que me sembla molt interessant i recomano.

També, des de fa poc, a la web del Departament d’innovació, universitats i empresa, han penjat la informació per la selectivitat d’aquest curs 2009-2010, tant de la prova de Física com de Química (estructura de l’examen, continguts, criteris d’avaluació, etc.).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.