Premi Catalunya Educació per Anicet Cosialls

Reprodueixo la nota de premsa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a propòsit de l’atorgament d’un premi Catalunya-Educació a l’amic Anicet Cosialls. Tots els profes de ciències (i sobre tot els de Física) estem encantats !!

Avui, 5 de setembre de 2009, el professor Anicet Cosialls ha estat guardonat amb el Premi Marta Mata per a mestres, professores o professors en reconeixement al seu esforç per a la divulgació científica entre el jovent.

Anicet Cosialls ha dedicat la seva activitat docent a transmetre el seu entusiasme per la ciència. Els principals beneficiaris de la seva tasca educativa han estat les i els alumnes que l’ha tingut com a tutor del treball de recerca ja que han rebut diversos premis (CIRIT, Argo, ESA, etc.). El Marta Mata, per tant, és un premi a la promoció de la vocació científica.

La seva tasca a l’aula, intensa i innovadora, s’ha difós entre el professorat de ciències de tot Catalunya i ha esdevingut un referent de la  formació en bones pràctiques d’aula de les assignatures de física i química.

Membre actiu del Moviment d’Innovació Educativa de les Terres de Lleida, també són importants les seves propostes per apropar la ciència a la ciutadania; en aquest sentit, destaca com a promotor i organitzador de la jornada Ciència al carrer, que se celebra anualment a Lleida.

La concessió del premi Marta Mata a Anicet Cosialls és un reconeixement del valor de la tasca quotidiana del professorat en la millora de l’educació científica del nostre alumnat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.