123 preguntas sobre el coronavirus

Amb motiu de la pandèmia que patim i aprofitant que el passat dia 23 va ser el Dia del llibre la professora i divulgadora Marián García, més coneguda com @boticariagarcia, juntament amb la periodista i divulgadora científica Arantxa Castaño han publicat un llibre amb llicència Creative Commons titulat 123 preguntas sobre el coronavirus, que pot descarregar-se en pdf del bloc de de la boticaria.

El llibre és un encert en els temps que corren i pot ser de gran utilitat per a treballar amb els estudiants, ja que podeu adaptar-lo, remesclar-lo, transformar-lo i crear a partir del material del llibre (com diu la llicència).

Està estructurat en forma de preguntes i respostes fetes amb un llenguatge planer i alhora molt rigorós que tracta tots els aspectes relacionats amb la malaltia, fins i tot els bulos que corren. Els apartats del llibre són:

  • Y quién es él, amb preguntes sobre la naturalesa del virus
  • Prevención y limpieza
  • Situaciones específicas
  • Alimento para el confinamiento
  • 10 bulos que han dado la vuelta a Whatsapp

El document acaba amb un llistat de fonts oficials sobre la Covid-19 i un conjunt d’enllaços per ampliar la informació. En resum, un llibre molt recomanable.


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.