Ciència al carrer 2014 a Lleida

Cartell Ciència al carrer 2014Per 8é any consecutiu es celebra als carrers del centre de la ciutat de Lleida la jornada de divulgació científica Ciència al carrer. Serà el proper dissabte 24 de maig, de 4 a 8 de la tarda.

Si mireu el programa veureu que participaran més de 40 centres i entitats i més de 20 divulgadors científics, el que suposa un rècord de participació i que manté capdavantera aquesta fira científica. El programa inclou activitats paral·leles a les exposicions dels participants en el transcurs de la fira, com són les visites al Planetari instal·lat a Caixafòrum, al carrer Blondel, al Pati de l’IEI amb activitats amb robots i projeccions, i les actuacions especials de l’Espai Agora, que és l’escenari destinat a exhibicions breus per part dels centres educatius participants.

No us heu de perdre el dia anterior, divendres 23 a les 21:30 h, la visita nocturna guiada al Castell de Templers (Turó de Gardeny) amb observació del cel nocturn (a càrrec de José Manuel Pérez Redondo i Anicet Cosials i amb l’actuació estel·lar de Juan Tomé). Tampoc, el matí del mateix dissabte 24, la visita guiada en el Museu de l’aigua a l’exposició itinerant La esfera del agua, amb vermut científic inclòs.

Us animo a tots i totes a apropar-vos a Lleida aquest dia en que gaudirem d’una festa de la ciència extraordinària que podeu complementar amb un plat de cargols a la llauna en el nostre famós Aplec del Cargol, i us recordo que en la web de Ciència al carrer hi ha informació d’aquesta i passades edicions, amb fotografies de les successives jornades i vídeos d’alguns del experiments mostrats.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.