Ciència al carrer 2013

Cartell Ciència al carrerUn any més torna a celebrar-se la jornada de divulgació científica Ciència al carrer, als carrers del centre de la ciutat de Lleida. Serà el proper dissabte 25 de maig, de 5 a 8 de la tarda.

Sembla que aquest any si tindrem la mascota “Erlen” (es tracta de l’erlenmeyer reconvertit per Antonio López, que apareix en el cartell de la jornada) passejant i animant la gent del carrer a participar en les més de 70 parades i es retratarà amb els nens i tothom que vulgui, amb una disfressa que va elaborar l’alumnat del cicle formatiu de confecció de l’Ins Guindàvols de Lleida.

El programa també inclou activitats paral·leles com són el Laboratori mòbil de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT), que estarà obert al públic en el transcurs de la fira i la visita nocturna guiada al Castell de Templers (Turó de Gardeny) amb observació del cel nocturn (a càrrec de José Manuel Pérez Redondo i els alumnes de l’institut d’Alcarràs) el dia anterior 24, a les 22h.

Us animo a tots i totes a apropar-vos a Lleida aquest dia en que gaudirem d’una festa de la ciència extraordinària i us recordo que en la web de Ciència al carrer hi ha informació d’aquesta i passades edicions, amb fotografies de la jornada i vídeos d’alguns del experiments mostrats.

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.