Ciència al carrer 2012

Un any més torna a celebrar-se la jornada de divulgació científica Ciència al carrer, als carrers del centre de la ciutat de Lleida. Serà el proper dissabte 26 de maig, de 5 a 8 de la tarda.

Enguany es posarà un entarimat des d’on es farà l’acte inaugural a les 18:15 h del dissabte amb parlament d’autoritats. En aquest mateix espai es farà un Àgora: en torns de 10 min els alumnes d’un centre pujaran a explicar un dels experiments.

També és novetat la presència de la mascota “Erlen” (es tracta de l’erlenmeyer reconvertit per Antonio López, que apareix en el cartell de la jornada) La mascota es passejarà animant la gent del carrer a participar i es retratarà amb els nens i tothom que vulgui, amb una disfressa que està elaborant l’Ins Guindàvos en el seu cicle formatiu de confecció.

Animo a tothom a apropar-se a Lleida aquest dia ja que gaudirà d’una festa de la ciència extraordinària. Mireu el programa on trobareu activitats també pel dijous i divendres i on us adonareu de com creix la participació en qualitat i quantitat: per exemple, aquest any només tenint en compte parades de centres educatius, seran 36.

Us recordo que en la web de Ciència al carrer hi ha informació d’aquesta i passades edicions, amb fotografies de la jornada i vídeos d’alguns del experiments mostrats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.